Registrera dig här

Ge oss en kvart av ditt liv och du kan få drömjobbet direkt i din mejlbox! Fyll i fälten nedan och klicka på registrera.

Tänk på att ange en mejladress du använder regelbundet. Vi uppmanar våra användare att ha en privat mejladress. Det finns två huvudsakliga anledningar till detta. Den första är att vi inte vill uppmuntra våra användare till att använda jobbmejlen privat. Den andra är att vi gärna ser att våra kandidater har en mejladress som alltid gäller oavsett eventuella jobbyten under resans gång.
*Förnamn*Efternamn
C/O 
 
*Gatuadress*Postnummer och Ort
*Land 
 
*PersonnummerKön
-
Saknar personnummer
*TelefonMobil
*E-postadressRepetera E-postadress
LinkedIn-länk 
Exempel: http://www.linkedin.com/in/annabok

Önskemål

Under ”Önskemål” anger du den region du är intresserad av att arbeta i samt vilken bransch, vilket yrke och i vilken omfattning du vill arbeta.

Önskad region


Önskad bransch


Önskat yrke


Önskad omfattningAkademisk utbildning

Vi vill få så bra uppfattning som möjligt av din utbildning så ta tid på dig att fylla i dina uppgifter. Lägg märke till att du kan välja flera inriktningar till en utbildning genom att hålla ner Ctrl-knappen.

När du har registrerat dig och loggat in kan du komplettera med fler utbildningar.

Det krävs motsvarande två års universitetsstudier för att du skall bli godkänd användare hos oss. Saknar du det men har flera års kvalificerad arbetslivserfarenhet klicka här

*Universitet/Högskola 
 
*Utbildning*Inriktning
*Utbildningslinje*Längd
*Examen*Examensår / Beräknat examensår
*LandKommentarer

Arbetslivserfarenhet

Var noggrann när du fyller i din arbetslivserfarenhet. Vi vill ha så mycket information som möjligt så att vi kan matcha din profil med rätt tjänst. När du har loggat in kan du komplettera med fler erfarenheter.

*Företag*Bransch
*Arbetsområde*Arbetsuppgift
*Tjänst*Omfattning
Fr o m (åååå-mm-dd)T o m (åååå-mm-dd)
OrtLand

Språk

I dagens allt mer internationaliserade värld blir språkkunskaperna allt viktigare. Vi är väldigt intresserade av att veta vilka språkkunskaper du har.


Mina språk:Jag godkänner i enlighet med personuppgiftslagen (SFS 1998:204) att mina personuppgifter registreras hos Academic Search International AB. Jag godkänner även att mina uppgifter används i Academic Searchs verksamhet.

När vi har fått in din ansökan kommer vi att läsa igenom den för att se att du uppfyller våra krav innan vi lägger in dig som kandidat i vår databas. Detta tar maximalt ett par arbetsdagar.

Tack för din tid!